O nama

Razmena iskustva. Za topliji dom!

PeletPlus je osnovan sa idejom da unapredi iskustvo grejanja na pelet!

PeletPlus.com - Jedini sajt posvećen poboljšanju iskustva grejanja na pelet!

PeletPlus je prvi i jedini sajt na našem prostoru posvećen poboljšanju iskustva grejanja na pelet – pružajući podršku kako profesionalcima koji se bave grejnim sistemima tako i onima koji se informišu u cilju ugradnje i/ili unapređenja svog sistema grejanja.

Svesni smo da se odlučivanje o ugradnji i upotrebi različitih sistema grejanja često zasniva na predrasudama i poluinformacijama. Zato pokrećemo ovaj specijalizovani sajt kako bi ponudili preciznije informacije, činjenice kao i različite uglove gledanja, sa ciljem da olakšamo donošenje odluke i očekivanja stavimo na pravo mesto.

Podržavamo komunikaciju i razmenu iskustva među ljudima, kao dobru osnovu za neprestano unapređenje udobnosti grenjanja na pelet. Iskustvo grejanja na pelet je ono što je zajedničko i nešto što treba podeliti sa drugima – PeletPlus je tu da tu razmenu iskustva omogući i olakša.

Ovde ćete naći veliki broj korisnih tekstova, saveta i preporuka, mišljenja profesionalaca ali i utiske korisnika koji se greju na pelet.

Bez sumnje da će to dovesti do toplijih domova, veselijih ukućana i zadovoljnijih domaćina!

Naša misija

Naša misija je podsticanje interesovanja za grejanje na pelet, njegovu upotrebu kao obnovljivog izvora energije.

Ciljevi

1. Kvalitetniji pelet na tržištu.

2. Širok izbor opreme i uređaja.

3. Kvalitetnija usluga majstora.

4. Ugodnije grejanje domova.